Hírek

30 órás akkreditált pedagógus-továbbképzési program

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

 

30 órás akkreditált pedagógus-továbbképzési programunkat "A korai idegennyelv-oktatás narratív megközelítése: a Hocus&Lotus módszer a 3-8 évesek idegennyelv-oktatásában. (1. szint)" címen folyamatosan indítjuk. A programról és a jelentkezés feltételeiről a Pedagógusoknak menüpontban olvashat részleteket.

 

Az alapítási és indítási engedély nyilvántartási száma: OKM – 3/190/2008

 

Az akkreditált pedagógus-továbbképzések minőségbiztosítási dokumentációja

 

A 2012. nov. 17-18, 24-25 között lezajlott továbbképzés minőségbiztosítási kérdőíveinek összesítése alapján megállapítható, hogy a résztvevők a tanfolyam tartalmával, felépítésével, a számonkérés módjával és a tanfolyam vezetésével elégedettek voltak. A helyszín és a technikai felszereltség is megfelelő volt. A résztvevők nem fogalmaztak meg módosító javaslatokat a tanfolyammal kapcsolatban.

 

A 2012. márc. 30-31, ápr. 13-14 között lezajlott továbbképzés minőségbiztosítási kérdőíveinek összesítése alapján megállapítható, hogy a résztvevők a tanfolyam tartalmával, felépítésével, a számonkérés módjával és a tanfolyam vezetésével elégedettek voltak. A helyszín és a technikai felszereltség is megfelelő volt. A résztvevők nem fogalmaztak meg módosító javaslatokat a tanfolyammal kapcsolatban.